Trieu una activitat que vingui amb un lloc

ORGANITZAR UNA FESTA PRIVADA

Trieu una activitat que vingui amb un lloc

Aquesta és l’opció més fàcil, però més cara, ja que no hauràs de portar res i és possible que hagis de tenir en compte a l’hora de triar el teu tema. Hi ha tants llocs que es poden llogar que poden venir amb paquets de festa prefainats. Aquí teniu una llista de les possibles opcions ordenades per tipus d’activitat:

Restuarant
  • Gaudeix d’una mica de menjar i beguda: L’opció òbvia per a aquesta categoria és triar un restaurant on reunir-se (recordeu, alguns restaurants són més interactius que altres, com el gresol o un restaurant hibachi), es pot mantenir una mica més barat. triar una cafeteria, però també es pot considerar una classe de cuina (estil iron chef, com fer pasta, sushi, etc.), o fer un tast privat (cerveseries, cellers, xocolaters i qualsevol botiga especialitzada).
  • Sigueu creatius: Hi ha tants negocis aquests dies que ofereixen classes creatives, podeu treballar amb el propietari per coordinar la vostra pròpia classe que podria consistir en: escriptura a mà, joieria, ceràmica, vidre, disseny de targetes de felicitació o molt més.
discoteca barcelona
  • Mantenir-se actiu: Si vostè està cansat de seure al voltant de la casa, l’elecció d’un lloc que l’ajuda a aixecar-se i moure’s pot ser divertit. Pots trobar un estudi de ball (salsa, swing, pal, etc.), un gimnàs d’escalada en roca, un estudi d’etiquetes làser, un bowling o un curs de minigolf per convidar els teus amics.

O fins i tot es pot visitar una sala de jocs (que no encaixa en cap de les categories anteriors). Les opcions per triar un lloc a l’aire lliure són realment infinites. Penseu on us agrada passar l’estona i quines activitats feu que voleu convidar a un amic, i això us ajudarà a reduir la llista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Abrir chat
Quieres más info?
Hola, en qué podemos ayudarte?