TRIEU UNA HABITACIÓ

UNA HABITACIÓ ÉS LA MILLOR OPCIÓ?

Llogar una sala

Llogar un lloc és sens dubte una bona opció, però has de portar totes les coses en tu mateix. Dit això, aquesta sol ser una opció inexplicable, especialment si es pot trobar un lloc on es pot portar tot el menjar i beure vostè mateix. Pots llogar una sala especialment dissenyada per a esdeveniments o alguna cosa més versàtil, com sales polivalents adaptades per a tot tipus d’esdeveniments. Hauríeu de poder cercar als llocs web del lloc per trobar més detalls, i si no trobeu res, sempre podeu trucar.

sala polivalent terrassa
Exemple de sala polivalent. En aquest cas, està clar que no és la millor opció per celebrar un esdeveniment privat, sobretot si hi ha nens en l’esdeveniment.

També podeu pensar en l’opció de llocs on ja visiteu de forma regular, els llocs on sou habituals són més propensos a deixar-vos entrar per utilitzar el lloc (fins i tot si no està especialment dissenyat per a esdeveniments). Per exemple, una perruqueria. (Sí, fins i tot pots triar una perruqueria com a lloc, qualsevol espai que tingui l’ambient que busques.)

Sala de perruqueria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Abrir chat
Quieres más info?
Hola, en qué podemos ayudarte?